فرماندار کرمان بر استعلام پروندههای درخواست تفکیک اراضی بالای ۱۵۰۰ مترمربع در کرمان تاکید کرد و گفت: باید استعلام و پاسخ آن از دستگاههای اجرایی از جمله بنیاد مسکن، منابع طبیعی و غیره دریافت شود.
محمدعلی توحیدی در جلسه تعیین تکلیف تفکیکِ بخشی از اراضی بالای 1500 متر در روستاهای حاشیه شهر کرمان اظهار داشت: روند بررسی و اعلام نتیجه درخواستهای مراجعان توسط مسئولان و کارکنان دستگاههای اجرایی باید تسهیل شود.
وی با اشاره به اینکه مردم را از روند رسیدگی به پروندهها آگاه کنید تا کمتر دچار مشکلات و هدررفت وقت شوند گفت: قرار نیست به دلایل مختلف و توجیهات سلیقهای بروکراسی اداری را افزایش دهیم و سیاست دولت در کاهش کاغذبازی است.
فرماندار کرمان با بیان اینکه پاسخگویی به ارباب رجوع جمعی ادارات مبتنی بر قانون باید در حداقل زمان ممکن صورت گیرد افزود: طرح هر نوع پرونده در جلسات نیز منوط به کارشناسی انجام شده و دریافت پاسخ استعلامات لازم از مراجع قانونی است.
وی با اشاره به پروندههای درخواست تفکیک اراضی بالای 1500 مترمربع در روستاها و سایر مناطق خاطرنشان کرد: قبل از ورود پروندهها به جلسات باید این پروندهها، توسط بخشدار و دهیاران از مراجع ذیربط استعلام شود.
توحیدی افزود: پاسخ استعلامات از دستگاههای اجرایی از جمله بنیاد مسکن، منابع طبیعی و غیره دریافت شده و بعد از دریافت نظریه کارشناسی و درج در پرونده به جلسه معرفی و در غیر این صورت پرونده فاقد صلاحیت طرح در جلسه است
وی با بیان اینکه دریافت تعرفه قانونیِ تفکیک اراضی در این پروندهها نیز درالویت اول، درصورت دارا بودن زمین، دریافتِ بخشی از زمین و در مرحله بعد وجه نقد است گفت: هرگونه تخفیف سلیقهای مغایر با قانون است و با متخلفان برخورد میشود.
فرماندار کرمان تاکید کرد: هرگونه تصمیمگیری در خصوص تخفیف در اخذ تعرفههای تفکیک اراضی باید براساس قانون باشد و از حقوق مردم نباید حاتمبخشی کنیم.
وی با اشاره به اینکه قانون حد و مرزی برای ما مشخص کرده و چنین مجوزی به ما نداده است که به هر میزان خواستیم برای یک پرونده تخفیف بدهیم گفت: قیمت کارشناسی اراضی باید به قیمت روز و مبتنی بر قانون باشد.
در این جلسه تفکیک اراضی مربوط به 3 پرونده در روستاهای قائمآباد و شاهرخآباد از روستاهای حاشیه شهر کرمان مورد بررسی قرار گرفت.
|